FinansWatch

Det gik du glip af på FinansWatch i går eftermiddags

Fik du læst om regnskabet fra Vinderup Bank, diverse vinkler på Sydbanks regnskab og om den store vinder, hvis man måler i antallet af kunder, når man skal tælle op hvor krakbankernes kunder er havnet henne?

12.22

Regnskab: Kursreguleringer halverer plusset i Nørresundby Bank

Nedskrivningerne falder og indtægterne holder niveau, men tab på kursreguleringer barberer halvdelen af overskuddet i forhold til sidste år.

Læs artiklen her

 

 

13.06:

Regnskab: Meget skuffende tal fra Sydbank

Banken kan slet ikke leve op til analytikernes forventninger og lander et 9-måneders regnskab, der skuffer på flere parametre. Resultatet for 3. kvartal alene er en sjettedel af det, som analytikerne havde forventet.

Læs artiklen her

 

 

13.42:

Pengemarked stadig lukket land for Sydbank

Siden forårets forfejlede forsøg på at hente likviditet har Sydbank løbende kigget på markedet, men der er stadig lukket for det varme vand.

Læs artiklen her

 

 

13.58:

Frøsig: Egenkapitalforrentning skal meget højere op

Sydbanks administrerende direktør Karen Frøsig er bestemt ikke tilfreds med bankens resultat i tredje kvartal.

Læs artiklen her

 

 

14.03:

Frøsig: På den lange bane står vi godt rustet

Karen Frøsig er utilfreds med egenkapitalforrentningen, men glæder sig over fremgangen i den bagvedliggende drift, der vil styrke banken på lang sigt. Basisindtjeningen, eksklusiv handelsindtægter, har aldrig været bedre.

Læs artiklen her

 

 

14.07:

Nørresundby-direktør: Efterspørgslen er der ikke

Nørresundby Banks direktør vil gerne øge udlånet med mere end 15 pct., men efterspørgslen er der ganske enkelt ikke.

Læs artiklen her

 

 

15.08:

Nordea kaprer flest kunder fra krakbanker

Siden Roskilde Bank krakkede i 2008 er ni andre banker faldet. Det har sendt næsten en halv mio. bankkunder på udsalg, hvilket især er kommet Nordea til gode.

Læs artiklen her

 

 

 

16.10:

Analytiker: Sydbank kan nå magisk grænse

En forrentning af egenkapitalen på op mod 15 pct. er bestemt muligt for Sydbank, lyder det fra Jyske Banks Christian Hede.

Læs artiklen her

 

 

16.58:

Regnskab: Vinderup går fra plus til minus

Stigende nedskrivninger på lån, penge der ikke kan lånes ud, et presset marked og udgifter til faldne banker trækker akkurat Vinderup Bank i rødt.

Læs artiklen her

 

 

17.18:

Frøsig: Vi har styrken til at vente på den lange funding

Karen Frøsig mener, at Sydbank er i en situation, hvor banken kan vente på mere gunstige markedsvilkår, før de henter ugaranterede penge.

Læs artiklen her

 

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Tribal-banker vinder frem

Neobanker, hvor kundebase og formål er drevet af markører som etnicitet, politisk tilhørsforhold eller klima, vinder frem i Tyskland, USA og Storbritannien.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs