Om FinansWatch

FinansWatch henvender sig til alle med interesse for den finansielle sektor.

FinansWatch dækker store og små historier, når de breaker, indhenter de hurtige kommentarer og laver de dybdegående artikler. Vi skriver om pengeinstitutter, pensionskasser, forsikringsselskaber, realkreditinstitutter, kapitalforvaltere samt følger de hyppige politiske og regulative bevægelser.

Vi tror på, at den bedste journalistik bliver lavet af folk, der ved, hvad de skriver om. Og vores ambition er at levere uafhængig, kritisk og fair finansjournalistik – hver eneste dag.

FinansWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over FinansWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, DetailWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, ITWatch, FødevareWatch, KapitalWatch, MediaWatch, MedWatch, MobilityWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

 

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på FinansWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på FinansWatch: http://finanswatch.dk/service/abonnement/ 


Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Watch Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Vi kan kontaktes på denne adresse:

FinansWatch
Rådhuspladsen 37
1785 København V
Tlf.: 70 777 449
E-mail: finanswatch@finanswatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf. 3330 8383

Vil du være en del af redaktionen på FinansWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.


Hvem er vi:

Mette Mandrup, redaktør

mm@finanswatch.dk

Tlf.: 5186 1307

Mette Mandrup, født 1984, er redaktør på FinansWatch. Mette er uddannet journalist ved Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 2008 og cand.public. fra Syddansk Universitet i 2012, og har været medredaktør siden 2020. Mette kom fra en stilling som EU-korrespondent for Watch Medier, og før det var hun journalist på FinansWatch siden 2014. Tidligere har hun været været freelancejournalist for flere danske erhvervsmedier har hun arbejdet hos Mediehuset Ingeniøren, Nyhedsbureauet Direkt, Børsen og Penge & Privatøkonomi. Mette har desuden bestået den første eksamen på Chartered Financial Analyst-uddannelsen.


Malte Oxvig, medredaktør

mox@finanswatch.dk
Tlf.: 3330 8311

Malte Oxvig, født 1989, har læst journalistik og socialvidenskab på Roskilde Universitet. I sin praktiktid var han på Morgenavisen Jyllands-Posten, hvor han bl.a. beskæftigede sig med stofområderne investering og penge. Efter endt praktik blev Malte ansat til at passe avisens erhvervssite, Finans, i weekenden. Inden han blev medredaktør på FinansWatch var han journalist på søstermediet ITWatch.


Dorthe Bach, journalist

dob@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8366

Dorthe Bach, født 1981, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og Ohio University. Var fra 2007 til 2019 ansat på dagbladet Børsen, hvor hun har været redaktionssekretær, finansjournalist, skrevet om privatøkonomi og detail. Hun modtog i 2011 Kristian Dahls mindelegat for afdækningen af det kaos, der fulgte med implementeringen af digital tinglysning. Dorthe er FinansWatchs medarbejder i Jylland.


Thomas Nygaard Madsen, journalist

tnm@finanswatch.dk

Tlf.: 2019 4175

Thomas Nygaard Madsen, født 1989, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Thomas delte sin praktiktid mellem Børsen og Penge & Privatøkonomi og var efterfølgende ansat på Børsen, inden han i 2015 kom til FinansWatchs søstermedie MediaWatch, hvor han primært dækkede tv-branchen og mediepolitik. Thomas har været en del af redaktionen hos FinansWatch siden april 2021.


Stefan Nygaard, journalist

snh@finanswatch.dk

Tlf.: 2611 6468

Stefan Nygaard, født 1992, har en kandidat i journalistik og filosofi fra Roskilde Universitet. Han var i praktik på fagbladet Djøfbladet, hvor han bl.a. skrev om arbejdsliv og karrierestof. Han har arbejdet hos Finanswatch siden 1. september 2020, hvor han har det overordnede ansvar for ugentligt karriere- og navnenyhedsbrev og finanslivsstof.


Jeppe Maagaard Holm, journalist

jmh@finanswatch.dk

Tlf.: 3330 8347

Jeppe Maagaard Holm, født 1994, er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Han var i praktik på Fyens Stiftstidende, hvor han blandt andet dækkede politik og erhverv. Efter endt praktik var han frem til sommeren 2020 tilknyttet Altinget, hvor han blandt andet dækkede transportpolitik og boligpolitik. Jeppe kom til FinansWatch i efteråret 2020.


Simon Lund Christiansen, journalist

slc@finanswatch.dk

Tlf.: 5115 3647

Simon Lund Christiansen, født 1987, er journalist på FinansWatch. Han kom til Watch Medier i 2021 fra en stilling som journalist på erhvervsmediet InsideBusiness, hvor han blandt andet dækkede finanssektoren, rådgiverbranchen og M&A. Tidligere har han været ansat som journalist på Sjællandske Medier og Dagbladet Børsen. Simon er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2016 og var i praktik på Børsen. På FinansWatch dækker han især store banker og kapitalforvaltning.


Sofie Højlund, journalist

sh@finanswatch.dk

Tlf.: 2855 5496

Sofie Højlund, født 1993, er uddannet journalist fra Danmark Medie- og Journalisthøjskole. Hun var i praktik på Fyens Stiftstidende, hvor hun blandt andet beskæftigede sig med politik og kultur. Sofie læste, inden hun tog journalistuddannelsen, to semestre på uddannelsen til finansøkonom. Sofie kom til FinansWatch 1. april 2021.


Aske Muff, journalist

aske.muff@finanswatch.dk

tlf.: 2876 7447

Aske Muff, født 1991, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han var i sin praktiktid hos Dansk Byggeri og Ritzau og har efterfølgende været ansat som journalist på MarketWire og Ritzau, hvor han især har dækket erhverv. Aske har været på FinansWatch siden marts 2022.


Jens Bojsen Ruskov, chefanalytiker

jbr@watchmedier.dk

Tlf.: 3330 8345

Jens Bojsen Ruskov, født 1975, er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet i 2001. Han har været ansat på Berlingske, siden Berlingske i 2002 købte Børsens Nyhedsmagasin, hvor han var ansat. Han har lige siden været tilknyttet Business-området som analytiker på Berlingske Nyhedsmagasin og Berlingske Business. Fra 2008 med titel af chefanalytiker i Berlingske Research. Jens har været på FinansWatch siden januar 2016.


Anders Streitz Kjærulff, studentermedhjælper

anders.kjaerulff@finanswatch.dk

Anders Streitz Kjærulff, født 1999, studerer økonomi på Københavns Universitet. Han har været studentermedhjælper hos FinansWatch siden september 2022Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

detailwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

mobilitywatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com