FinansWatch

Pengemarked stadig lukket land for Sydbank

Siden forårets forfejlede forsøg på at hente likviditet har Sydbank løbende kigget på markedet, men der er stadig lukket for det varme vand.

Foto: NDAHL TORBEN

Pengemarkederne er ikke just lune på Sydbank. Efter banken i marts afsøgte markedet for likviditet med uforrettet sag, har man løbende kigget på muligheden for at styrke bankens beredskab.

Men det kan for indeværende ikke lade sig gøre på vilkår, der er attraktive for banken.

”Siden maj måned har koncernen overvejet at udstede et seniorlån, dels til erstatning af tidligere indfrielse i 2011, dels til erstatning for den ovenfor nævnte eksisterende seniorlån,” skriver banken i kvartalsregnskabet med henvisning til, at bankens skal indfri et mia. euro stort seniorlån næste år.

Bernstein er nødplanen

Men indsatsen har altså ikke båret frugt, skriver banken, der håber snart at se en venligere verden:

”Det har i perioden ikke været muligt at foretage en sådan udstedelse på tilfredsstillende vilkår på grund af markedsforholdende, og koncernen afventer således normalisering af lånemarkederne.”

Samtidig gør banken klart, at mens man ikke umiddelbart har nogen forventning om at bruge Nationalbankens udvidede lånefacilitet, så indgår den i bankens ”strategiske nødberedskab.”

Regnskab: Meget skuffende tal fra Sydbank 

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs