Max Bank-forhandlinger fortsætter

Den sydsjællandske krakbanks skæbne bliver formentligt afgjort i løbet af aftenen og natten, efter Finanstilsynet har forlænget forhandlingsfristen til klokken 6.59 i morgen tidlig. Opdateret.

Finanstilsynet har udskudt Max Banks tekniske dommedagstime, der ellers var sat til klokken 18. i dag. Bankens skæbne vil nu i stedet blive afgjort i løbet af aftenen og natten.

Det oplyser banken i en meddelelse.

"Idet der endnu ikke foreligger en afklaring af bankens aktuelle situation som omtalt i selskabsmeddelelse nr. 14/2011 af 8. oktober 2011, har banken har søgt og opnået forlængelse af fristen til opfyldelse af det af Finanstilsynet fastsatte solvenskrav til mandag den 10. oktober 2011 kl. 6.59.," skriver banken.

Kruse: Resultat forventes i aften

Ligner anden model

Det betyder formentlig, at der fortsat er intense forhandlinger om at få solgt banken videre under Bankpakke IV, der muliggør et øjeblikkeligt salg under pakkens to modeller, med den, hvor Finansiel Stabilitet tager en del af banken til sig som den mest sandsynlige.

Foreligger der en aftale inden morgenfristen vil banken få forlænget fristen yderligere for at gøre salget af banken lettest muligt.

"Endvidere har banken, betinget af at der mandag den 10. oktober 2011 kl. 6.59 er indgået en endelig overdragelsesaftale mellem banken og Finansiel Stabilitet, søgt og opnået yderligere forlængelse af fristen til mandag den 7. november 2011 kl. 12.00 med henblik på at muliggøre en smidig og problemløs overførsel af bankens aktiver med videre."

 

Mere:

Trendy gade fanget i bankkrak

Tillidsmand: Krakket kommer som en bombe

AL-Bank: Stor beslutning på en søndag

Næstved Kommune kan tabe fem mio.

De mulige køberes kommentarer om interessen for Max Bank

Max Bank-direktør: Ingen kommentarer før mandag

Ejendomslån knækker Max Bank

Staten har 4 mia. i klemme i Max Bank

Rigmand taber 20 millioner på Max Bank

Interesse for krakket Max Bank

Det sagde Max Bank-chefen om overlevelseskamp 

Kruse: Det sker der med Max Bank i nat

Max Bank er krakket

 

Tilmeld dig FinansWatch' gratis nyhedsbrev eller tegn et gratis 30 dages prøveabonnement på FinansWatch her.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også