FinansWatch

Interesse for krakket Max Bank

To interesserede købere har kigget nærmere på Max Bank i løbet af de seneste dage. Endnu uklart, hvor attraktive deres bud er. (Opdateret 00.16)

Den sjællandske bank Max Bank er fortid som selvstændig bank og ifølge FinansWatchs oplysninger har to interesserede banker lagt bud på dele af den krakkede bank. Hvor attraktive buddene er, er endnu uklart.

Det skal der regnes på i løbet af i morgen, hvorefter det vil stå klart, om det lykkes at afvikle Max Bank i henhold til Bankpakke IV og om hovedparten af kunderne i banken er at finde under vingerne af en anden bank, når de vågner op mandag morgen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs