Det sagde Max Bank-chefen om overlevelseskamp

For bare én måned siden var Max Bank-chef Henrik Lund stadig en mand med tro på sin bank, da FinansWatch spurgte til bankens store problemer.

Max Bank er krakket, og i løbet af i nat og i morgen formiddag forsøger Finansiel Stabilitet at få styr på hvad der er hvad i banken, og få den solgt til hvad de ligner to mulige men for tiden anonyme købere.

Men for bare én måned siden troede Henrik Lund fuldt ud på bankens overlevelse, da FinansWatch spurgte til en række af bankens problemer.

I et langt interview sagde Lund blandt andet, at man intet ville have at gøre med den del af Bankpakke IV, som Finansiel Stabilitet netop nu forsøger at bruge til at afvikle banken.

”Vi vil holde os langt væk fra Bankpakke IV’s afviklingsdel, for så er aktionærernes værdi jo tabt, men fusions- og likviditetsvinklen vil vi da være interesseret i. Vi meldte jo ud i forbindelse med fusionen med Skælskør, at vi også i fremtiden godt ville kunne se os selv i en meningsfyldt fusion. Så det er en mulig vej at gå – men slet ikke en vej, vi har taget nogen beslutning om at tage," lød det fra Lund.

Læs hele interviewet her:

Max Bank i kapløb for livet 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også