FinansWatch

Aarhus Lokalbank klar til charmeoffensiv

De positive historier om Aarhus Lokalbank har ikke ligefrem stået i kø den seneste tid, og direktør Vagn Thorsager erkender da også, at der skal arbejdes på imaget for at tiltrække nye sunde kunder.

Den tidligere ledelses fejlslagne vækststrategi har sendt Aarhus Lokalbank ud i en overlevelseskamp, der har fyldt avisspalterne gennem længere tid. Nu er en ny kapitalstruktur på plads, men tilbage står et bulet image og behovet for nye sunde kunder.

En udfordring, som den nye direktør Vagn Thorsager vil sætte fokus på den kommende tid. Han erkender, at der ligger imagemæssige udfordringer forude.

”Det er der, men vi så en meget stor lokal opbakning i sidste uge ved vores konverteringsprogram. Det skal vi bygge videre på og ved forskellige tiltag vise, at vi er en ligeså levende bank som vores konkurrenter.”

Events og annoncer

Hvordan skal I vise det?

”Det er ved at lave arrangementer og event, samt via vores annoncer vise, at vi er på banen.”

Skal der skrues op for markedsføringen?

”Det vil være oplagt, at vi gør noget der. Jeg vil sætte et team i gang med at komme med nogle ideer til det.”

Bank som alle andre

Hvad skal budskabet være?

”At vi er en bank ligesom alle andre.”

Skal i ud og konkurrere med høje indlånsrenter?

”Vi er i den positive situation, at vi har en meget høj overskudslikviditet. Det vi har set er, at der ikke skal skrues ret meget, så kan vi godt tiltrække det indlån, vi skal bruge. Også under 750.000-grænsen, så folk ikke skal frygte, at de sætter pengene et forkert sted. Så der er jeg ret fortrøstningsfuld.”

Aarhus-direktør forventer langt ægteskab med staten

Aarhus Lokalbanks aktie fortsætter himmelflugt

Lokalbanks balance skal reduceres med halv milliard

Staten ejer nu 45 pct. af Aarhus Lokalbank

Carsten Andersen valgt som ny formand i Aarhus

Aarhus Lokalbank konverterer gæld for 102 mio.

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs