FinansWatch

Aarhus Lokalbanks aktie fortsætter himmelflugt

Aktien stiger 85 pct.på den redningsplan, der blev besluttet i forbindelse med generalforsamlingen i lørdags. (Opdateret 10.48)

Klokken 10.48 er Aarhus Lokalbank-aktien steget med ikke mindre end 85 pct., efter der er kommet detaljer frem om den redningsplan, der skal sikre bankens overlevelse.

Aktien ligger kl 10.48 i 33 kr.

Det væsentligste element i planen er, at banken vil slanke balancen temmelig drastisk. I et interview med FinansWatch siger den nye adm. direktør Vagn Thorsager, at han forventer at kunne slanke balancen med godt 500 mio.kr. i løbet af de kommende 12 måneder.

Aktien åbnede i positivt terræn fra morgenstunden og steg straks med mere end 20 pct. Og siden kl. 09.30 er aktien steget ligeså langsomt, kun afbrudt af nogle få tilbagefald.

Mere fra FinansWatch

Analyse: Finansiel Stabilitet havde hårdt brug for Højesterets dom i Roskilde Bank-sagaen

Thi kendes for ret, også magtfulde bankdirektører har et personligt ansvar for, at bankkreditter vurderes ordentligt. Højesterets dom i Roskilde Bank-sagen mejsler i granit, at “business judgement rules” ikke er et fripas for bankledelser. Afgørende, principiel dom, også for nutidens bankhåndværk, skriver FinansWatch’ Jens Chr. Hansen i denne analyse.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs