FinansWatch

Thorsager: Jeg har stadig en god mavefornemmelse

På trods af et underskud på knap 80 mio. kr. efter årets første tre måneder er bankdirektør i Aarhus Lokalbank Vagn Thorsager optimistisk. Aarhus Lokalbank skal nok blive en veldrevet lokalbank igen, lyder det fra direktøren.

På trods af en start på 2011, der af banken selv bliver betegnet som stærkt utilfredsstillende, er adm. direktør i Aarhus Lokalbank Vagn Thorsager optimistisk på bankens vegne.

”Vi sagde fra start af, at det ville blive rigtig svært i 2011, og jeg kunne ikke helt vide, da jeg tiltrådte, hvordan det så ud med nedskrivninger på de store engagementer. Der har jeg vurderet, at der var behov for yderligere nedskrivninger, men det har ikke ændret troen på, at vi kan styre igennem det her. Vi følger vores kapitalplan, og det kan få os op over bakketoppen og komme videre,” siger han til FinansWatch, efter lokalbanken i går kunne præsentere et underskud på knap 80 mio. kr., nedskrivninger for 47,7 mio. kr. og en nedjustering af forventningerne til hele året til nul kroner før nedskrivninger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs