FinansWatch

Historier du måske gik glip af i sidste uge

Så du regnskabet fra Finansiel Stabilitet? Læste du advokat Michael Camphausens vurdering af Bankpakke IV? FinansWatch har også talt med adm. direktør i Sparrekassen Kronjylland om bankens halvårsresultat. Se de historier, du måske gik glip af i fredags på FinansWatch

Verden står ikke stille, efter FinansWatch har udsendt sit middagsnyhedsbrev. På en dag, hvor der blev udskrevet folktingsvalg, var der flere gode artikler på siden helt ud på eftermiddagen. Se dem her, hvis du gik glip af dem i fredags.

16.35

Finansiel Stabilitet taber halv milliard

Det er gået den forkerte vej i statens afviklingsselskab i årets første seks måneder, der viser et minus på 434 mio. kr.

15.56

Regnskab: Lærernes Pension får afkast på 0,7 pct.

Lærernes Pension får et beskedent afkast i et svært marked på 0,7 pct. i halvårsregnskabet. Overskuddet er dog forsvundet igen, siden regnskabsperioden sluttede.

14.37

Camphausen: Nødvendig pakke med begrænsninger

Bankpakke IV har mange brikker, der skal falde på plads, før den virker - og det er kun de svageste, der overhovedet kan komme ind under pakken. Men alligevel er det en både velkonstrueret og nødvendig pakke, lyder det fra Michael Camphausen.

14.29

Regnskab: LR Realkredit forventer lavere resultat

Første halvår af 2011 får LR Realkredit til at sænke forventningerne til det samlede år. Resultatet før skat lander på 45 mio. kr.

14.10

Dialog mellem analytikere og IR bør optages på bånd

Samtaler mellem aktieanalytikere og de børsnoterede selskabers IR-folk bør optages, mener professor Jesper Lau Hansen.

13.48

Kronjylland: Der er fint gang i butikken

Klaus Skjødt og Sparekassen Kronjylland er tilfredse med kundetilgangen i banken, selvom boligmarkedet ligger dødt.

13.12

Nordea udpeger Christina Lages afløser

Det bliver en 42-årig kvindelig jurist, med en baggrund hos Nordea Savings & Asset Management, der skal være ny topchef hos Nordea Invest.

12.39

Moody's vil genoverveje nedjusteringer

Bankpakke IV får Moody's til at tage de seneste nedgraderinger af danske banker op til fornyet overvejelse.

Mere fra FinansWatch

Analyse: Finansiel Stabilitet havde hårdt brug for Højesterets dom i Roskilde Bank-sagaen

Thi kendes for ret, også magtfulde bankdirektører har et personligt ansvar for, at bankkreditter vurderes ordentligt. Højesterets dom i Roskilde Bank-sagen mejsler i granit, at “business judgement rules” ikke er et fripas for bankledelser. Afgørende, principiel dom, også for nutidens bankhåndværk, skriver FinansWatch’ Jens Chr. Hansen i denne analyse.

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs