FinansWatch

Moody's vil genoverveje nedjusteringer

Bankpakke IV får Moody's til at tage de seneste nedgraderinger af danske banker op til fornyet overvejelse.

Det internationale kreditvurderingsinstitut Moody's Investors Service vil tage de seneste nedjusteringer af danske banker op til fornyet overvejelse, efter Bankpakke 4 faldt på plads tidligere på ugen. Det oplyser ratingbureauet ifølge Bloomberg News.

"Moody's er i færd med at vurdere detaljerne i den politiske aftale om en ny dansk bankpakke i forhold til potentielle kreditimplikationer," siger en unavngiven kilde fra instituttet til Bloomberg,

Moody's sænkede i maj sin kreditvurdering af seks danske banker, heriblandt Danske Bank.

Den nye politiske aftale involverer nedsættelsen af et udvalg, der skal finde frem til, hvilke banker, der er systemiske, eller for vigtige til, at de må gå konkurs og lukke. De banker, der får det stempel, får staten i ryggen.

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs