Nordea udpeger Christina Lages afløser

Det bliver en 42-årig kvindelig jurist, med en baggrund hos Nordea Savings & Asset Management, der skal være ny topchef hos Nordea Invest.

Nordea skriver på hjemmeside Nordeainvest.dk, at der er udpeget en ny adm. direktør for Nordea Invest, der bærer det juridiske navn Nordea Invest Fund Managament A/S. Den nye direktør bliver Malene Ehrenskjöld, 42, som dermed skal overtage det ledige sæde efter Christina Lage, der har valgt at fortsætte som topchef hos Unipension.

Malene Ehrenskjöld har siden 2008 været Head of Compliance & Operational Risk i Nordea Savings & Asset Management, og inden da var hun Compliance Officer i Nordea Investment Management. Hun har været i banken siden 2004.

”Helt grundlæggende bliver det min opgave at sikre medlemmernes beskyttelse og være deres værn. Det betyder blandt andet, at de produkter og ydelser branchen leverer, skal være 100 procent transparente, så der aldrig hersker tvivl om hvad man køber og hvad risikoen er. Den øgede fokus på lovgivningen betyder også, at presset hele tiden bliver øget internt, og det kræver en meget kompetent stab konstant at være på forkant med det de øgede krav til blandt andet investorbeskyttelse,” siger Ehrenskjöld ifølge artiklen på nordeainvest.dk.

Fastholde positionen

”Mine ambitioner med Nordea Invest er først og fremmest at fortsætte det gode arbejde, dvs. at være med til at sikre at vi fortsat har et bredt produktudvalg, leverer gode resultater og dermed er et interessant alternativ, når der skal vælges investering. Samtidig er det selvfølgelig at fastholde positionen på det danske marked, men også benytte den platform, der følger af samarbejdet (ejerskabet) med en stærk bank som Nordea,” siger den nye chef for Nordea Invest.

Malene Ehrenskjöld er gift og har to børn.

Ny chef til omstridt pensionssamarbejde

Ny pensionschef: "Herligt komplekst"

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også