Bosse: Now we mean business

Med den nye regering bliver dagsordenen grønnere, og det kan den finansielle sektor ligeså godt begynde at indstille sig på. De, der gør det først og bedst, vil vinde kunder og omdømme, skriver Stine Bosse i sin klumme på FinansWatch.

Den tid den grønne dagsorden kunne klares i afladsafsnittet i årsrapporten om CSR, er forbi. Nu handler det om forretning og med den nye regering ved roret, kan den finansielle sektor ligeså godt begynde at indstille sig på de grønne udfordringer og muligheder, deres kunder vil møde de kommende år. Det fastslår Stine Bosse i sin klumme på FinansWatch. 

Ikke kun aflad

”Nu er den finansielle sektor ikke den store CO2 udleder, men for at forstå hvordan ens kunder kommer til at tænke grønnere, er man faktisk nødt til selv at være i gang. Og denne gang er det ikke bare for at kunne skrive om det i adladsafsnittet om CSR i årsrapporten. Nej, now we mean business,” skriver den tidligere topchef i Tryg og nuværende bestyrelsesmedlem i en række virksomheder.

”Hvad skal man så gøre? Ja de dygtigste er allerede i gang. De ved at deres kunder kommer til at få brug for ny rådgivning, de ved at nye vindere og vækst generatorer vil opstå og de ved, at det at have orden i ejet hus kommer til at gøre en forskel,” skriver Stine Bosse.

Læs hele Stine Bosses klumme her:

Grøn, grønnere, grønnest

 

Læs Stine Bosses øvrige klummer her:

Frit valg men ikke frit fald 

Alle mand til pumperne 

Kriseledelse af den ultimative karakter 

Strategi, hvad bruger man det til? 

People’s business 

Hvem er klogest - mellemlederens "nye" rolle 

Tak for turene i mediemøllen 

Det private og det offentlige skal samarbejde

Velkommen til FinansWatch 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også