FinansWatch

Frit valg men ikke frit fald

Mon ikke De Radikale og især Enhedslistens valgresultat kan ryste selv en garvet finansleder, lyder det fra Stine Bosse i sin klumme på FinansWatch, hvor hun dog maner til besindighed. Læs Stine Bosses klummer her.

Foto: Larsen Stine

Klumme: Finans Danmark vågner op til et helt nyt politisk landkort. Meget tydede i den retning, men mon ikke både De Radikales og måske særligt Enhedslistens store fremgang, kan ryste selv en garvet finansperson.

Ved nærmere eftersyn og efter dagens første kop kaffe, vil de fleste dog nok falde til ro, og så må der være nogle i hvert fald i mindst én politisk interesseret bank, der kan glæde sig over, at det Liberale grundsyn vel ikke har været stærkere repræsenteret i nyere tid. Jeg tænker her på Liberal Alliances entre i folketinget, i kombination med Venstre, og så tillader jeg mig at holde de liberale takter hos de Radikale højt. Det er der nok brug for de kommende dage.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs