FinansWatch

Tak for turene i mediemøllen

En tur i mediemøllen er altid en oplevelse. God eller dårlig. Jeg var selvfølgelig klar over, at når en administrerende direktør i en stor børsnoteret virksomhed uventet siger op, så er det en god historie. Men at den var så god… det kom bag på mig.

Foto: Larsen Stine

Jeg havde jo erfaringen fra dengang jeg blev udnævnt, hvor det var en sensation, at en kvinde fik et sådant job. Men at det skulle være en endnu større sensation, at hun forlod det igen - det var en overraskelse.

Det var ingen overraskelse, at min indsats i høj grad blev bedømt på de sidste tre kvartalers dårlige resultater. Det havde jeg nøje overvejet. Sådan er vilkårene, selv om man lige så godt kunne have fokuseret på en forrentning af egenkapitalen på den anden side af 20 pct. efter skat i de seneste fem år. Men fair nok, at 2010 bliver trukket frem, selvom de,der ved noget om forsikring i det hele taget og Tryg i særdeleshed også ved, at 2010 blev påvirket stærkt udefra, og at min og Morten Hübbes fælles indsats i 2010 for at dæmme op for udfordringerne vil vise sig i resultaterne de næste to år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs