FinansWatch

Aktie-optur i Tryg siden Bosses exit

Siden topchefen Stine Bosses exit fra forsikringsselskabet Tryg er virksomheden blevet næsten tre milliarder kroner mere værd på børsen.

Et benhårdt kig på aktiekursen tyder på, at bruddet mellem topchef Stine Bosse og forsikringsselskabet Tryg har været en god ide.

Trygs aktiekurs er steget med over 16 procent siden 11. januar 2011, hvor den daværende topchef Stine Bosse sagde farvel til sin arbejdsgiver gennem en årrække.

Det betyder, at Tryg siden Bosses farvel, der skete på direktørens eget initiativ, rundt regnet er blevet knap 2,9 mia. kr. mere værd.

Det gør Tryg-aktien til en af de absolut bedste herhjemme i den periode kun overgået af blandt andet opkøbsemnet Danisco.

Trods det faktum, at Stine Bosse selv valgte at smide håndklædet i ringen kom hendes exit i forlængelse af, at Tryg de senere år har kæmpet med svigtende indtjening og halset efter konkurrenter så som eksempelvis Topdanmark.

"Tryg har ikke klaret sig så godt som Topdanmark på det seneste, og man vil nok forsøge at nå op på siden af kollegaen igen," udtalte analysechef i Sydbank Bjørn Schwarz til RB-Børsen i forbindelse med nyheden om Stine Bosses fratræden.

Bosse indstillet til international bestyrelsespost

Bossens afløser varsler hestekur

Stine Bosse vil halvere sin arbejdstid

Bosse overrasket over motivjagt

Morten Hübbe: Aldrig uenig med Stine

Tryg mister en mester i kommunikation

Mere fra FinansWatch

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs