FinansWatch

Stine Bosse vil halvere sin arbejdstid

Den afgående Trygchef kan ikke længere rumme en arbejdsuge på 80 timer.

Syv daglige møder og en arbejdsuge på 80 timer er blevet for meget for Trygs snart forhenværende topchef, der i et interview med Berlingske Nyhedsmagasin fortæller om det arbejdsliv, som hun nu ønsker at bytte ud med noget nyt.

”Jeg har haft et fantastisk arbejdsliv, hvor jeg har lært rigtig meget og fået mange gode udfordringer, samtidig med, at jeg har fået lov at lave bestyrelsesarbejde og meget andet ved siden af. Men det er indbildning at tro, at man bare kan blive ved sådan. Jeg kan simpelthen ikke rumme det hele længere,” siger hun blandt andet.

Som en radiobil

Fremover skal den stå på bestyrelsesarbejde, og Stine Bosse forventer at hun ud over hendes nuværende bestyrelsesposter vil træde ind i 1-2 nye bestyrelser. Hun forventer, at hendes arbejdsuge fremover vil være på cirka 40 timer.

”Det har jo krævet et helt apparat at holde styr på mig, og de 80 timer der skal skubbes til rette. Prøv at forestille dig det. Man ender med at føle sig som en radiobil. En lille bil, der først kører derhen og så derhen osv. Nogle gange har det været sådan, at jeg har siddet i bilen på vej hen til et møde, hvor jeg åbner mappen for at læse op på det, jeg nu skal til møde om, men så har chaufføren måske været i tvivl om, hvor det er, og så har jeg måttet ringe tilbage og spørge en af assistenterne. Jeg har været fuldkommen omverdensstyret,” siger Stine Bosse til Berlingske Nyhedsmagasin og tilføjer:

"Jeg har lige siddet og lagt aftaler ind i min nye kalender, og det giver sådan en ro. Nu ved jeg selv, hvad jeg skal om to uger eller den 11. november i år, for jeg har selv lagt det i kalenderen. Det er jo ren terapi."

Bosse overrasket over motivjagt

Ny topchef: Jeg er rundere end andre talmænd

Stine Bosse bliver i Nordeas bestyrelse

Mere fra FinansWatch

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs