FinansWatch

Ny bestyrelsespost til Bosse

Den tidligere Tryg-chef Stine Bosse fortsætter bestyrelseshøsten, og træder nu ind i Icopal.

Stine Bosse fortsætter med at snuppe bestyrelsesposter efter afskeden med Tryg. Denne gang er det hos tagdækningskoncernen Icopal.

Dermed fortsætter Bosse af det spor, hun lagde frem ved sit farvel til Tryg i januar.

"Jeg har flere henvendelser, både fra Danmark og udlandet. Jeg tror samtidig også, der kommer andre og flere muligheder. Som jeg ser er det, er det en klar trend, at bestyrelser bliver mere og mere internationaliserede, og jeg vil meget gerne både mere i Europa, USA og Asien. Aktuelt er tilbuddene dog fra Danmark og Sverige," sagde Stine Bosse dengang til FinansWatch.

Bosses øvrige bestyrelsesposter er hos Nordea og TDC, mens udlandet også har set muligheden og tilknyttet den tidligere topchef i britiske Amlin og norske Aker

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs