FinansWatch

Stine Bosse får tung bestyrelsespost

Tidligere Tryg-topchef Stine Bosse er ved at opbygge en portefølje af bestyrelsesposter. I dag fik hun sæde i TDC´s bestyrelse.

Foto: Larsen Stine

Blot syv dage efter hun formelt stoppede på posten som adm. direktør for Tryg har Stine Bosse fået en ny tung post i dansk erhvervsliv. Hun er af TDC-bestyrelsen indstillet til at træde ind i selskabets bestyrelse, fremgår det af en indkaldelse til den ordinære generalforsamling hos TDC.

Stine Bosse stoppede ganske overraskende som topchef hos Tryg i januar og meldte i den anledning ud, at hun fremover ville satse på en karriere som professionelt bestyrelsesmedlem. Stine Bosse var igennem mange år en populær og respekteret førstedame for Tryg, der dog det seneste års tid kom en smule i modvind, bl.a. på grund af nogle svigtende resultater. Stine Bosse er kendt som en meget kommunikerende og åben topchef, der bl.a. har gjort sig bemærket i den brede offentlighed ved at hjælpe en række unge nydanskere med at komme ind på det rette karrierespor.

Udover posten hos TDC sidder Stine Bosse også i bestyrelsen hos en af Nordens største banker, Nordea.

Samtidig indstiller bestyrelsen også 53-årige Angus Porter, der er administrerende direktør i The Professional Cricketers' Association og direktør i British Telecom.

Stine Bosse vil halvere sin arbejdstid

Tryg mister en mester i kommunikation

Mere fra FinansWatch

Dansk robotrådgiver nedjusterer forventninger

Både hvad angår AUM, antal kunder og omsætning justerer robotrådgiveren Nord Investments nu sine forventninger i den forkerte retning. Årsagen skal findes i de usikre markeder og en faldende investeringslyst, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs