FinansWatch

Bosse overrasket over motivjagt

Er det virkelig fuldstændig utænkeligt, at sandheden ligger så snublende nær, at den står i både pressemeddelelse og meddelelse til børsen? Stine Bosse ser i sin klumme på FinansWatch tilbage på en uge, hvor hun blev udnævnt til både minister og ny generaldirektør i DR.

Foto: Larsen Stine

Der var masser af fokus, da en af landets mest profilerede topchefer valgte at sige sit job op, uden tilsyneladende at have andet på hånden. Men omfanget af opmærksomhed fra både ind- og udland overraskede alligevel hovedpersonen selv.

Det gør Stine Bosse klart i sin klumme på FinansWatch, hvor hun reflekterer over en hektisk uge. Hun beskriver omfanget af spekulationerne i hendes motiv som den største negative overraskelse.

”…den største og mest negative overraskelse for mig har været den motivforskning, min afgang er blevet udsat for. Alle mulige og umulige mennesker har gjort sig kloge på, hvilke personlige og erhvervsmæssige overvejelser, der i virkeligheden ligger bag min opsigelse,” lyder det blandt andet.

Pest fra politisk journalistik

Hun sammenligner det med den politiske journalistik, hvor eksperter ifølge Stine Bosse hellere fortolker politikernes motiver, end selv at lade dem komme til orde.

”Der findes kun én ekspert i mit liv og min livssituation. Det er mig selv. Er det virkelig fuldstændig utænkeligt, at sandheden ligger så snublende nær, at den står i både pressemeddelelse og meddelelse til børsen? Den står i øvrigt også i den bog, der blev skrevet om mig for et år siden, hvor jeg annoncerede, at min ansættelse hos Tryg havde en udløbsdato,” skriver Stine Bosse blandt andet.

Du kan læse hele hendes klumme på FinansWatch her:

Tak for turene i mediemøllen

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs