FinansWatch

Nationalbankchefer bytter plads i Trygs bestyrelse

Bodil Nyboe Andersen forlader Trygs bestyrelse, mens hendes plads foreslås overtaget af direktør Torben Nielsen fra Nationalbanken, der netop har sagt sit job op for at forfølge en bestyrelseskarriere. (Opdateret 13.23)

Forsikringsselskabet Tryg skifter ud i bestyrelsen, hvor det snart forhenværende medlem Bodil Nyboe Andersen falder for aldersgrænsen, mens Torben Nielsen foreslåes valgt i stedet. Det fremgår af en meddelelse fra selskabet.

Såvel det afgående som det kommende bestyrelsesmedlem har fortid som direktører for Nationalbanken. Skiftet vil ske på det ordinære generalforsamling den 14. april.

Tryg har også for nylig skiftet topchef, da Stine Bosse meget overraskende meldte ud, at hun stopper på posten. Det bliver finansdirektør Morten Hübbe, der overtager posten efter Stine Bosse, der vil forfølge en bestyrelseskarriere.

(RB-Børsen)

Mere fra FinansWatch

AP Pension fyrer 11 medarbejdere

I et forsøg på at spare fyrer AP Pension 11 medarbejdere mens 32 opslåede stillinger bliver fjernet. Det sker tre uger efter, selskabet annoncerede et ansættelsesstop.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs