Morten Hübbe: Aldrig uenig med Stine

Med valget af Morten Hübbe som topchef har Tryg slået en tyk streg under viljen til at holde fast i arven fra Stine Bosse. I et interview med FinansWatch fortæller den nyudnævnte topchef, at han ikke kan pege på et eneste af Stine Bosses valg, han har været uenig i.
AF CHRISTIAN SEHESTED

Udnævnelsen af Morten Hübbe som ny topchef i Tryg er af analytikere bredt blevet udlagt som en forsættelse af den linje, der blev lagt under Stine Bosse. Og i et interview med FinansWatch slår Morten Hübbe da også fast, at ikke kan komme i tanke om så meget som en eneste beslutning, hvor han og Stine Bosse har været uenige.

"Jeg kan ikke pege på en enkelt beslutning, vi har været uenige om. Men det er heller ikke mange beslutninger over de sidste fem år, jeg ikke har været en del af," siger Morten Hübbe til FinansWatch.

Har lært Bosse om økonomi

Ved sin tiltrædelse nævnte Morten Hübbe, at han i høj grad har været involveret i de fleste af de sidste års strategivalg. Og der har da være diskussioner:

"Jeg kan pege på rigtig mange beslutninger hvor Stine og jeg har startet hver sit sted, for så at diskutere os frem til et godt kompromis. Jeg bilder mig selv ind, at vi har komplimenteret hinanden rigtig godt, og jeg tror jeg har lært hende meget om økonomi, mens hun har lært mig rigtig, rigtig meget om mennesker, ledelse og kommunikation."

Lover kursstigning

Du kommer fra samme linie og skal fortsætte samme linie som Stine Bosse. Hvorfor skal investorerne - oven på det hårde 2010 – tro på at du kan ændre tingene til det bedre?

”Jeg tror, at rigtig mange investorer og analytikere ganske godt ved, hvad jeg står som person og hvad Tryg står for som virksomhed. Vi holder 200-300 investormøder om året, så vi er meget tæt på dem, og meget tilgængelige. Jeg tror allerede at ganske mange investorer begynder at se de forbedringer, vi er i gang med at skabe," siger Morten Hübbe og fortsætter:

"Vi har set fra børsnoteringen og frem til 2009, hvor meget værdi, vi har skabt for aktionærerne, men der er ingen tvivl om, at når man får et fladt dæk, som det at underlevere er, så skal man lige samle sig igen. Men vi så allerede i efteråret, at det blev lidt bedre, og vi tror også nok at aktiekursen skal følge efter.”

Ny topchef: Jeg er rundere end andre talmænd

Headhunter fælder dom over Hübbe

Konkurrenter hilser Hübbe velkommen

Hübbe har forberedt sig i flere år

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også