Bosse efterlyser handling fra kommunerne

Det kræver innovation og nytænkning fra både forsikringsselskaber, pensionsselskaber og politikere at håndtere fremtidens vandmasser. Og så må kommunerne kridte skoene og levere de nødvendige data, lyder det fra Stine Bosse i hendes klumme på FinansWatch.

Vandet vælter ned fra oven og hverken kloakker eller forsikringsselskaber kan følge med. Der er derfor behov for nytænkning, lyder det fra tidligere Tryg-chef Stine Bosse. Hun opfordrer skadesforsikringsselskaberne til at gå forrest og tydeliggøre de udfordringer kommunerne står med, ved at sætte præmierne efter risikoen for oversvømmelse.

”Her har kommunerne en væsentlig opgave. De må se at få data på plads, ellers vil forsikringsselskaber med rette kunne sætte deres priser, ud fra betragtningen, intet nyt er dårligt nyt,” skriver Stine Bosse i sin klumme på FinansWatch.

Her opfordrer hun desuden til at politikerne omsider griber chancen og gennem offentlige og private partnerskaber får sat pensionsmidler i spil til at forbedre infrastrukturen.

Læs hele klummen her:

Alle mand til pumperne

Læs Stine Bosses andre klummer her:

Kriseledelse af den ultimative karakter

Strategi, hvad bruger man det til?

People’s business

Hvem er klogest - mellemlederens "nye" rolle

Tak for turene i mediemøllen

Det private og det offentlige skal samarbejde

Velkommen til FinansWatch

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også