FinansWatch

Danske vil vippe Nordea af erhvervs-tronen

Danske Bank bruger over de næste tre år 1 mia. kr. på at styrke sin position som erhvervsbank," fortæller Tonny Thierry Andersen.

Foto: Larsen Stine

Danske Bank er fast besluttet på at overhale Nordea som erhvervslivets foretrukne samarbejdspartner. Derfor har banken afsat en mia. kr. over de næste tre år til at erobre Nordeas førsteplads. Det skriver dagbladet Børsen.

"Vi vil være erhvervsbank nummer et i Danmark. Vi har allerede etableret et særligt center med 100 specialuddannede erhvervsrådgivere, hvor netop de små og mellemstore virksomheder kan komme i kontakt med os fra klokken 7.30 til 18 og om torsdagen helt til kl. 21. Vi ønsker helt praktisk at give vores kunder en fordel i forhold til deres konkurrenter, når det handler om de finansielle strategier," siger Danske Banks danske direktør, Tonny Thierry Andersen, til Børsen.

Danske Bank skal udover personale også investere i IT-udvikling og markedsføring. Ifølge Tonny Thierry Andersen har Danske Bank ca. 80.000 mindre virksomheder som kunder og 500 nye kommer til om måneden. Han indrømmer dog også, at banken har måttet gøre op med sit imageproblem efter finanskrisen for at opnå kundernes tillid.

"Det gør ondt at sætte ord på. Men tidligere var Danske Bank nok opfattet som kompetent kombineret med en vis arrogance. Finanskrisen fjernede vel et eller andet sted noget af kompetencedelen og tilbage stod meget af et indtryk af, at vi var arrogante, Det vælger vi nu at lave om på ved helt bevidst at ændre strategien og møde vores kunder i øjenhøjde," siger han.

Banker i kamp om små virksomheder

Små virksomheder glemt i bankers charmeoffensiv

Ringkøbing Landbobank ud i overhalingsbanen

Anders Dam: Grænser for hvad din bank skal rådgive om

Nyby: Vi skal være mere kundeopsøgende

Nordea vil spotte mulighederne før deres erhvervskunder

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs