FinansWatch

Frøsig maner dommedagsprofetier over små firmaer til jorden

Både Peter Schütze og Peter Straarup har været ude og give udtryk for bekymringer over MMVérnes konkurrencekraft fremadrettet. Frøsig ser ikke et skifte i den danske erhvervsstruktur.

Foto: Andreasen Carsten

De balancerer på et svært knivsæg, Nordea og Danske Bank, når de på den ene side er ude og gentagne gange give udtryk for stor bekymring i forhold til, hvordan de mindre og mellemstore danske virksomheder (MMVérne Red.) skal klare sig i den globale økonomi fremover. Og samtidig understreger direktørerne for landets to største banker, at de jagter kunder i lige nøjagtig det segment. Så sent som her til morgen er Tonny Thierry Andersen, Danske Banks chef for bankforretningen i Danmark, ude i Børsen og proklamere, at man iværksætter flere nye tiltag for at kunne servicere MMV-kunderne bedre.

”Jeg vil ikke blande mig i, hvad de siger om den type virksomheder og om hvorvidt det hænger sammen med, hvordan de rent operationelt agerer i forhold til dem. Det tilkommer ikke mig. Men jeg kan bare sige meget klart, at MMVérne, de passer utroligt godt til Sydbank. Og vi deler ikke den bekymring, andre har luftet,” siger Karen Frøsig i et interview med FinansWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs