Avis: Nordea støtter Parken-rigmænd

Ifølge Dagbladet Børsen er Nordea ”kolde” over for fyringen af Jørgen Lindegaard fra Parkens bestyrelse
Foto: HAGLUND MARTIN KURT
Foto: HAGLUND MARTIN KURT

Det går hårdt for sig i bestyrelseslokalet bag fodboldklubben F.C. København. Tidligere er både Flemming Østergaard og direktør Lars Johansen røget ud i kulden og forleden røg LDs repræsentant i bestyrelsen, tidligere SAS-chef Jørgen Lindegaard, så på porten. Det er de to jyske rigmænd og storaktionærer Erik Skjærbæk og Karl Peter Korsgaard, der trækker i trådene og ifølge Dagbladet Børsen er det med fuld opbakning fra banken bag Parken, Nordea. Avisen citerer en anonym kilde i Nordea for følgende:

”Vi er kolde over for det med Jørgen Lindegaard. Han er nok lige grådig nok og ikke så flittig, så vi er indifferente over for, at han er røget ud. De to ejere gør i virkeligheden mange af de rigtige ting.”

LDs eget problem

Med udrensningen i bestyrelsen er en anden storaktionær LD reelt kørt ud på et sidespor, og Parkens formand, Hans Munk Nielsen, ser ud til at have vendt sig mod LD, selv om det ifølge Nordea var netop LD, der gjorde ham til formand.

LD fanget i Parken-aktier

”Vores holdning til LD er hverken eller. Vi blander os ikke i, om LD som storaktionær er sat ud på et sidespor. Det må de selv finde ud af. Tilbage i tiden ville vi gerne have en stærkere mand ind i bestyrelsen. Derfor var vi med til at pege på Hans Munk Nielsen. Men siden har vi ikke blandet os. Det var Flemming Østergaard, der fandt Erik Skjærbæk og Karl Peter Korsgaard Sørensen. Vi kendte slet ikke til dem. De er ikke kunder i Nordea,” lyder det ifølge Børsen fra den centralt placerede kilde.

LD: Parken i pengebekneb når Nordeas renteur tikker

Kup smider LD's mand ud af Parkens bestyrelse

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også