FinansWatch

LD fanget i Parken-aktier

Interessen for at købe LD's aktiepost er stort set forsvundet, og foreningen overvejer at fortsætte i Parken som passiv minoritetsaktionær. Erik Skjærbæk og Karl Peter Korsgaard Sørensen forsøgte sidste sommer at købe aktieposten, men de har ikke længere brug for LD's aktier.

Interesserede købere har tidligere sværmet om LD's hovedkontor ved søerne i København for at overtage foreningens aktiepost i Parken, men selskabets to storaktionærers magtdemonstration i mandags har skræmt potentielle købere langt væk.

Ved generalforsamlingen i Parken tidligere på ugen satte Erik Skjærbæk og Karl Peter Korsgaard Sørensen nemlig en fed streg under, at de reelt sidder på magten i den københavnske underholdningskoncern via deres aktieposter, der i alt udgør lige under 40 pct. af stemmerne i Parken.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

P+ ruller krisevåben ud for yderligere 70.000 medlemmer

Modvind på de finansielle markeder får P+ til at indføre kursværn for yderligere en lang række kundegrupper, så knap 80 pct. af medlemsskaren i oktober er omfattet af krisevåbenet. Direktør forklarer det bl.a. med den måde, som P+ fordeler midlerne mellem kollektive reserver og medlemmernes egne depoter.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs