FinansWatch

Nordea: Tager stærkt afstand fra Parken-historie

Det er langt fra et udtryk for Nordeas officielle holdning, at tidligere bestyrelsesmedlem i Parken Jørgen Lindegaard skulle være grådig eller doven.

Foto: S¯LBECK CHRISTIAN KLINDT

Grådig, og ikke så flittig. Sådan lød kommentarerne fra en anonym kilde fra Nordea i dagbladet Børsen i dag om Jørgen Lindegaard, der tidligere på ugen blev kuppet ud af klubben af de to jyske 'strong men' Erik Skjærbæk og Karl Peter Korsgaard. Men det mener banken slet ikke, lyder det nu.

"Citaterne i artiklen om Nordeas ageren i forhold til Parken Sport & Entertainment i dagens udgave af Børsen må vi tage stærkt afstand fra. Citaterne er ikke udtryk for Nordeas holdninger til kunden og de i artiklen nævnte personer. Nordea kommenterer ikke på kunders forhold og deres bestyrelsesarbejde," skriver Peter Schütze, der landechef for Danmark hos Nordea, i en mail.

Mange af de rigtige ting

Blandt de citater, der har medført afvisningen fra banken var følgende fra avisens anonyme kilde i Nordea:

”Vi er kolde over for det med Jørgen Lindegaard. Han er nok lige grådig nok og ikke så flittig, så vi er indifferente over for, at han er røget ud. De to ejere gør i virkeligheden mange af de rigtige ting.”

Avis: Nordea støtter Parken-rigmænd

Kup smider LD's mand ud af Parkens bestyrelse

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs