FinansWatch

Kup smider LD's mand ud af Parkens bestyrelse

Trods en aktiepost på 30 pct. må LD sande, at deres mand i Parkens bestyrelse, i skikkelse af Jørgen Lindegaard, er fortid i selskabet efter en generalforsamling med et vaskeægte kup på dagsordenen.

Foto: HAGLUND MARTIN KURT

Direktør i LD, Carsten Koch, har ikke meget til overs for, at Parkens to jyske aktionærer Karl Peter Korsgaard Sørensen og Erik Skjærbæk nu har brugt deres magt til at smide LD’s mand Jørgen Lindegaard ud af selskabets bestyrelse. De to jyske storaktionærer sidder på cirka 40 pct. af selskabets aktier.

”Det var som jeg havde forudset. Det her er et kup. Det er ikke godt nok, og jeg synes ikke, det klæder selskabet og aktionærerne. Jeg kan kun sige tak til Jørgen Lindegaard for indsatsen og håbe, at der bliver brug for hans kapaciteter andre steder,” udtalte en fattet men tydeligt oprevet Carsten Koch, der nu må sande, at LD ikke længere har nogen repræsentant i Parkens bestyrelse til trods for, man ejer næsten en tredjedel af aktierne i Parken.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs