FinansWatch

LD: Parken i pengebekneb når Nordeas renteur tikker

Direktør i LD Carsten Koch, der reelt sidder på omkring 30 procent af aktierne i Parken, mener at Parkens bestyrelse med formand Hans Munk Nielsen bør gøre mere for at styrke selskabets kapitalgrundlag.

Det understregede LD-chefen på dagens generalforsamling, hvor han påpegede, at Parken trods fremgang står over for store udfordringer, når selskabet skal begynde at betale af på sin store gæld til Nordea.

”Vi har noteret os fremgang i 2010, og det er vi tilfredse med. Men endnu engang vil vi gerne benytte lejligheden til at opfordre bestyrelsen til at søge muligheder for at styrke selskabets kapitalgrundlag,” fremhævede Carsten Koch.

Champions League en krævende betingelse

Ifølge LD-direktøren er Parkens nuværende budgetter baseret på, at fodboldflagskibet FC København hvert år kvalificerer til den økonomisk lukrative Champions League.

”FCK skal reelt kvalificere sig til Champions League hvert år. Ellers ser tingene ikke helt så lyse ud. Især ikke til næste år, når Parkens afdragsfrihed ophører, og der skal betales af på den betydelige gæld, som fortsat tynger selskab,” understregede Carsten Koch.

Carsten Koch og LD er samtidig tvivlende over for, hvorvidt Parken fortsat skal være ejer af fitness-kæden fitness dk.

”Vi er ikke trygge ved situationen i fitness dk og spørger os selv om Parken er den rette ejer. Samtidig mener vi, der burde opsættes nogle klare krav for, hvad der kræves af selskabets forretningsområder,” udtalte Carsten Koch.

Nordea scorer Parken-gevinst

Nordea holder sig på afstand af magtkamp i Parken

Nordeas mand i Parken under voldsomt pres

Mere fra FinansWatch

Instabank sagsøger Lunar efter droppet opkøb

Afblæsningen af Lunars opkøb af norske Instabank står nu til at udløse et søgsmål mod den danske fintechbank. ”Vi regner med, at næsten alle aktionærer vil være med,” siger adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs