FinansWatch

Bosse: Ministerrygter en gal tangent

Stine Bosse afviser klokkeklart, at hun har aktuelle planer om at sætte sig på en ministerpost.

Foto: Larsen Stine

Spekulationerne om, at Stine Bosse konkret er i spil til en ministerpost, hvis Helle Thorning-Schmidt (S) bliver statsminister efter næste valg, har ingen hold i virkeligheden. Det slår Stine Bosse fast over for FinansWatch.

Minister arbejder ligeså meget

”Det er fuldstændig ude af en gal tangent,” siger hun efter at Børsen i dag bringer en artikel om, at den samfundsbevidste og snart forhenværende topchef i Tryg er i spil til en ministerpost. Hun vil ikke afvise, at det kan komme på tale en dag, men understreger, at der ingen kontakt har været med Socialdemokraterne eller andre fra Christiansborg.

”Når jeg bliver spurgt, vil jeg ikke afvise noget og låse mig selv. Men det er slet ikke det, der ligger foran mig nu. Jeg stopper i Tryg for at få mere tid til familie, frivilligt arbejde og bestyrelsesarbejde, jeg tror, at en minister arbejder mindst ligeså meget som en topchef,” siger Stine Bosse.

Hübbe har forberedt sig i flere år

Konkurrenter hilser Hübbe velkommen

Bosse får løn indtil august 2012

Hübbe: Tryg tilbage i topform i 2012-13

Tryg-formand: Hübbe er den bedste af alle

Tryg udnævner Bosses afløser

Mere fra FinansWatch

Dansk robotrådgiver nedjusterer forventninger

Både hvad angår AUM, antal kunder og omsætning justerer robotrådgiveren Nord Investments nu sine forventninger i den forkerte retning. Årsagen skal findes i de usikre markeder og en faldende investeringslyst, lyder det.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs