Hübbe har forberedt sig i flere år

Trygs nye topchef har i flere år forberedt sig på muligheden for at indtage den øverste stilling, men blev alligevel taget med bukserne nede af Stine Bosses pludselige afsked.
AF ANDERS HEERING

Det lå i kortene, han havde forberedt sig, men blev alligevel overrasket.

39-årige Morten Hübbe blev som ventet Stine Bosses afløser som topchef i Tryg efter otte år i koncernen, heraf syv som finansdirektør.

"Stine har aldrig lagt skjul på, at hun ikke skulle pensioneres fra det her job, og jeg har jo arbejdet sammen med hende i otte år. Så jeg vidste, at det ville ske på et tidspunkt," siger Morten Hübbe, der alligevel blev taget med bukserne nede, da meldingen kom.

Bukserne nede

"Men jeg har da igennem flere år spekuleret på den her mulighed, og hvordan jeg ville tackle den, og der må man sige, at vi er en koncernledelse, der består af 8 mennesker. Det er ikke alle sammen, som man ser så meget i offentligheden. Nu er der syv tilbage, der har været her i ganske mange år. Sammen med vores 4000 medarbejdere, så er vi ganske godt rustet til at drive den her butik videre".

Han startede sin karriere med at sortere skader i bilruder som studentermedhjælper i forsikringsselskabet Zürich Forsikring, hvor han efter at have færdiggjort sin uddannelse fik job i økonomiafdelingen. Efter et par år i Alm. Brand kom jan tilbage til Zürich Forsikring, hvor han i 2002 blev en del af direktionen.

Da Zurich Forsikring i 2002 solgste sine nordiske aktiviteter til Tryg fulgte Morten Hübbe med og året efter blev han udnævnt til finansdirektør. I efteråret forsvandt en oplagt intern konkurrent til posten som Stine Bosses afløser. Det skete da daværende koncerndirektør Peter Falkenham blev fyret.

Tryg udnævner Bosses afløser

Tryg-formand: Hübbe er den bedste af alle

Bosse får løn indtil august 2012

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også