Tillidsmand: Man kan spise frokost med Stine

Den afgående Trygchef, Stine Bosse, er en utrolig vellidt leder, der ikke er for fin til kantinen, lyder det fra formand for Personaleforeningen i Tryg, Tina Snejbjerg.

Noget af et tab.

Sådan betegner formand for Personaleforeningen i Tryg, Tina Snejbjerg, Stine Bosses exit.

”Stine Bosse har været en utrolig vellidt leder. Stine har været indbegrebet af Tryg, også for medarbejderne. Hun er kendt i hele organisationen – af høj som lav – så det bliver noget af et tab, ikke at have Stine mere,” siger Tina Snejbjerg til FinansWatch.

Klar til frokost

For medarbejderne har Stine Bosse fremstået som en åben og rummelig leder. En leder, som man kunne spise frokost med i kantinen, hvis det var det, man havde lyst til.

”Stine spiser frokost i kantinen lige som alle os andre, og man kan sætte sig ved hendes bord, eller hun kan sætte sig ved dit. Hun færdes ikke oppe i lukkede direktionsgange – tværtimod,” siger Tina Snejbjerg. At Bosse er en vellidt leder kom også til udtryk, da hun i december fyldte 50 år, og medarbejderne strømmede til receptionen for at ønske tillykke.

Kommunikatøren

Tina Snejbjerg peger på Stine Bosses evne til at kommunikere som det vigtigste i forhold til medarbejderne, og det er den evne, som vil være sværest at erstatte, mener hun.

At Stine Bosse siger farvel til Tryg nu, kommer som et chok for medarbejderne, selvom de, der har læst hendes bog – og det er der ifølge tillidsmanden rigtig mange Tryg-ansatte, der har – godt vidste, at det ikke var fra Tryg, hun skulle pensioneres.

Headhunter: Svært at erstatte Bosse

Bosse: Kan godt blive topchef igen

Bosse: Bestyrelsestilbud ligger klar

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også