FinansWatch

Nykredit i front med medarbejdertest

For kort tid siden vedtog Folketinget, at tusindvis af medarbejdere i den finansielle sektor skal gennemgå multiple choice-prøver for at bevise, at de er i stand til at håndtere komplekse produkter. Læs om Nykredits erfaringer med medarbejdertest.

Så kan HR-cheferne i de finansielle virksomheder godt finde det grønne eksamensfilt frem. Folketinget har netop vedtaget en række ændringer i loven om finansiel virksomhed, og det betyder blandt andet, at alle medarbejdere, der arbejder med særlige komplekse og risikofyldte produkter, skal bevise deres kompetencer. En multiple choice-test skal afgøre, om de ansatte fortsat kan bestride deres job.

Og medarbejdertest er en kontant, men brugbar metode for både virksomhed og medarbejdere, hvis det ellers bliver håndteret ordentligt. Sådan lyder vurderingen i Nykredit, hvor man gennem flere år har arbejdet med certificering af en række medarbejdergrupper gennem denne type test.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs