FinansWatch

Thorleif Krarup skyder millioner i dansk fintechselskab

Det seks måneder gamle fintechselskab, Cardlay, får tidligere Nordea-chef, Thorleif Kraup, ind som ny investor. Planen er nu at få Cardlay, der håndterer firmabetalingskort ud på det globale marked, skriver Børsen.

Tidligere Nordea-topchef, Thorleif Krarup. Foto: Tobias Nørgaard Pedersen

Den tidligere Nordea-topchef Thorleif Krarup har investeret et større, men ukendt etcifret millionbeløb i den danske fintech-virksomhed Cardlay, som har en løsning til at håndtere firmabetalingskort. Nu skal den seks måneder gamle virksomhed erobre det globale marked. Det skriver Børsen.

At det er serieiværksætteren, Jøgen Christian Juul, der står bag Cardlay, har spillet en afgørende rolle for Thorleif Kraarup, der nu træder ind som formand i stedet for iværksætteren, Morten Lund, der fortsætter som menigt bestyrelsesmedlem.

"Jørgen har lavet et softwareprogram, som er enestående og giver en fantastisk fleksibilitet i den måde, man behandler sine kortudstedelser på, og det giver en stor gevinst for virksomhederne i en bedre styring af deres omkostninger," siger Thorleif Krarup til Børsen.

Jørgen Christian Juul, der er adm. direktør i Cardlay, står blandet andet bag virksomheden Wallmob, som i 2014 blev solgt til norske Visma for ca. 100 mio. kr.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere