FinansWatch

Så er Fjordbank Mors til salg

Finansiel Stabilitet søger nu købere til en hel eller delvis overtagelse af krak-banken på Mors.

Foto: Jan Dagø

Fjordbank Mors er officielt til salg. Finansiel Stabilitet, der har haft banken under sine vinger siden søndag, vil tilsyneladende hurtigst muligt af med den igen.

"Den 26. juni 2011 orienterede Finansiel Stabilitet A/S om overdragelsesaftalen med Fjordbank Mors A/S. På den baggrund opfordrer Finansiel Stabilitet pengeinstitutter og andre potentielle købere, der vil bidrage til en konstruktiv løsning ved helt eller delvist at overtage Fjordbank Mors af 2011, til at rette henvendelse til Finansiel Stabilitet," skriver Finansiel Stabilitet.

Banken har i de seneste dage fået en række nye, lokale konkurrenter, efter årtier hvor Mors har været set som urørligt land for udefrakommende banker.

Sparbank åbner en filial på Mors

Salling Bank ind på Mors

Kamp om kunderne på Mors

Mere fra FinansWatch

Analyse: Finansiel Stabilitet havde hårdt brug for Højesterets dom i Roskilde Bank-sagaen

Thi kendes for ret, også magtfulde bankdirektører har et personligt ansvar for, at bankkreditter vurderes ordentligt. Højesterets dom i Roskilde Bank-sagen mejsler i granit, at “business judgement rules” ikke er et fripas for bankledelser. Afgørende, principiel dom, også for nutidens bankhåndværk, skriver FinansWatch’ Jens Chr. Hansen i denne analyse.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs