Kamp om kunderne på Mors

Et vanskeligt marked er med Fjordbank Mors krak ved at åbne op for konkurrenterne. Salling Bank har fundet et lokale til en filial på Mors – og også Sparekasse Thy og Vestjysk Bank gør klar til at erobre hjemløse bankkunder.

"Det ville være strategisk godt for os. Det er det område, vi er i i forvejen. De grænser op til os. Vi ligger i Thy, og de ligger på Mors, så derfor er det et naturligt område for os," siger adm. direktør i Sparekassen Thy, Ivan Christiansen, til borsen.dk

Fjordbank Mors' stærke position på øen og øboernes lokalpatriotisme har tidligere forhindret banken i at krydse Limfjorden ind til Mors.

"De har været godt dækket ind af deres lokale pengeinstitut derovre. Vi har vurderet, at Fjordbanken dækkede området godt, så der var ingen grund til at bruge tid på det der," siger Ivan Christiansen til netmediet.

Interesse fra Vestjysk Bank

Her meddeler adm. direktør i Vestjysk Bank, Frank Kristensen, desuden, at man vil holde øjnene åbne, når Finansiel Stabilitet sætter de gode dele af banken til salg.

Vestjysk Bank mangler i øjeblikket at refinansiere et stort milliardbeløb inden 2013, men det afholder ikke Frank Kristensen fra at meddele, at man vil overveje de sunde dele af Fjordbank Mors, når de udbydes til salg.

"Det ligger i vores nærområde, så det ville være forkert, hvis vi ikke forholdt os til det," siger han til borsen.dk og meddeler, at man vil besøge datarummet, når Finansiel Stabilitet er klar til at sælge.

Tidligere har Salling Bank meddelt, at man allerede har fundet et lokale til en filial på Mors.

Salling Bank ind på Mors

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også