Thy køber to Fjordbank-filialer

Fjordbank Mors filialer i Thisted og Struer er solgt til Sparekassen Thy. Salget sker som en direkte følge af den tidligere ledelse balance-slankningsplan. Opdateret 10:03.

Fjordbank Mors egen redningsplan kaster stadig ekkoer henover Limfjorden, selv efter bankens død. Som følge af planen bliver yderligere to af bankens filialer nu solgt fra.

Det drejer sig om filialerne i Thisted og Struer, som Finansiel Stabilitet nu sælger til Sparekassen Thy.

”I bestræbelserne på at sælge Fjordbank Mors med filialer bedst muligt, er vi glade for at kunne oplyse, at Sparekassen Thy overtager erhvervs- og alle privatkunder samt engagementer for begge filialer. Det har helt klart været målet at opnå salg til et pengeinstitut, med stort kendskab til både lokalområderne og -befolkningen, for at sikre kunderne samme gode service som hidtil," skriver statens direktør i Fjordbank Mors, Visti Nielsen, i en meddelelse.

Hverken Thy eller Finansiel Stabilitet oplyser om prisen for de to filialer.

Andet salg

Den weekend Fjordbank Mors gik ned solgte man Århus-filialen til Sparekassen Kronjylland. Et salg, der også var en del af bankens tidligere ledelses overlevelsesplan fra foråret. Finansiel Stabilitets egen salgsplan for hele banken fortsætter ifølge meddelelsen som planlagt.

Kronjylland overtager ombejlet filial

Så er Fjordbank Mors til salg

Alle medarbejdere på når to fortsætter i Sparekassen Thy. De to, som Thy ikke kan bruge, fortsætter i Fjordbank Mors.

”Også i den kommende salgsfase vil vi gøre os de største bestræbelser på, at afviklingen af bankens filialer og øvrige aktiviteter vil resultere i størst mulig tilfredshed for kunder og lokalområder”, slutter direktør Visti Nielsen.

Det har endnu ikke været muligt at få en uddybende kommentar fra Visti Nielsen eller fra adm. direktør i Sparekassen Thy, Ivan Christiansen. På Sparekassens hjemmeside glæder direktøren sig dog over købet og de nye udfordringer, der følger med.

"Thisted kender vi naturligvis godt til. Struer er et meget interessant marked, som vi går ind på. Vi har idag afdelinger omkring Struer i form af vores Hvidbjerg afdeling samt afdelingen i Holstebro. Med den nye afdeling i Struer lukker vi nu hullet mellem byerne, og vi ser frem til at blive samarbejdspartner for en masse privat- og erhvervskunder," skriver Ivan Christiansen.

Siden krakket på Mors har rivalerne i omegnen i stor stil satset på at komme ind på det indtil nu næsten hermetisk lukked bankmarked på Mors.

Sparbank åbner en filial på Mors

Kamp om kunderne på Mors

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også