FinansWatch

Moody's betydning er overdrevet

I dag er det så godt som umuligt at hente funding i udlandet udelukkende baseret på en Moody's-rating. Investorerne laver deres egen analyse på toppen af Moody's vurdering.

Danske bankfolk er frustrerede over den store magt, Moody's sidder med, når kreditvurderingsbureauet analyserer bankerne. Men en række kilder, der ønsker at være anonyme, peger over for FinansWatch på, at man ikke skal overvurdere Moody's betydning i det nuværende marked, fordi ingen banker kan hente funding hos udenlandske investorer udelukkende baseret på bedømmelsen fra Moody's.

”Jeg kan sagtens forstå frustrationen over Moody's store magt, bl.a. fordi mange er utilfredse med deres analytiske arbejde. Men du slipper ikke af med ratingbureauerne, de er en del af gamet,” siger en kilde på højeste niveau i en stor dansk bank.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs