FinansWatch

Derfor sparker de ikke Moody's ud

Det er fór dyrt at få to bedømmelser af banken. Og Moody's er ikke dårligere end de andre bureauer - men ingen af dem er ret gode. Sådan lyder det fra to af de banker, der holder fast i det kritiserede kreditvurderingsbureau

Der er ingen ratingbureauer, der set særlig heldige ud over de senester år. Men Moody's er ikke værre end de andre - og det er for dyrt at blive ratet to steder. Sådan lyder budskabet fra Ringkjøbing Landbobank, mens Sydbank er ganske godt tilfredse med det udskældte ratingbureau.

For os er det et ressourcespørgsmål. Vi har valgt kun at være ratet ved et institut af ressourcemæssige hensyn. Og så har vi oplevet, at det har været tilstrækkeligt for os til at åbne dørene, der hvor vi godt vil ave nogen til at låne os penge eller til at købe vores obligationer," siger bankdirektør John Fisker fra Ringkjøbing Landbobank.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs