FinansWatch

Rigsrevisionen vil kigge på høje renter

Rigsrevisionen vil i den kommende måned fremlægge for statsrevisorerne, hvilke spørgsmål man vil kulegrave i sin undersøgelse af Finansiel Stabilitet.

Har kunder i banker under Finansiel Stabilitet fået en retfærdig behandling? Det vil Rigsrevisionen nu undersøge.

Ifølge rigsrevisor Henrik Otbo besluttede Rigsrevisionen i går at kulegrave Finansiel Stabilitet, og dermed afviser rigsrevisoren, at det skulle være erhvervs- og økonomiminister Brian Mikkelsen (K), der har taget initiativ til sagen, skriver Business.dk.

Renter og høje krav

"Jeg har drøftet sagen med Statsrevisorerne i december. På et møde i februar vil jeg forelægge dem, hvilke spørgsmål vi vil kulegrave," siger Henrik Otbo til Business.dk.

Det har tidligere været fremme at mange kunder i Finansiel Stabilitet føler, de er kommet i klemme med for høje renter og krav om afvikling af deres virksomhed, og ifølge Henrik Otbo vil det blandt andet ingå i undersøgelsen.

"Jeg kan bekræfte, at det blandt de forhold vi kigger på. Vi er lige midt i en undersøgelse af, hvor mange forhold, der skal undersøges," siger Rigsrevisor Henrik Otbo til business.dk.

Mere fra FinansWatch

LB Forsikring: Prisstigning på Tesla var en fejl

Det er sværere at værdisætte Teslaer, og trods ambitioner om billigere forsikringer på grønne elbiler, har LB Forsikring hævet priserne på større elbiler. Men prisstigningen var en fejl, erkender selskabet.

Sampension udpeger ESG-chef

Et større fokus på ansvarlige investeringer får Sampension til at udpege en ESG-chef. Han kommer fra en intern stilling i huset, hvor han indtil nu har været Chief Legal Officer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs