FinansWatch

Storbank frygter Wikileaks-afsløring

Bank of America har angiveligt købt en lang række internetdomæner, som kritikere ellers kunne bruge i kølvandet på eventuel Wikileaks-afsløring.

Foto: SALVATORE DI NOLFI

Bank of America er i fuld gang med forberedelserne til et eventuelt angreb fra Wikileaks, der melder ud, at man er i besiddelse af så belastende materiale omkring banken, at det kan vælte hele ledelsen.

Ifølge Fastcompany.com så fortæller flere kilder i banken, at der allerede er oprettet et såkaldt ”War-room”, hvorfra slaget mod Wikileaks skal styres – hvis der altså kommer banebrydende negative afsløringer frem om banken.

Bankens ledelse

En del af det forberedende arbejde hos den amerikanske storbank går ud på at købe hundredevis af internetdomæner. Det er domæner, der kan bruges til at sværte ledelsen i banken til. De købte domæner er en kombination af bankens navn sammenkoblet med medlemmer af bankens ledelse.

Eksempelvis så har banken kombineret ordene ”sucks” og ”blows” med bankledelsens navne.

Du kan se hele listen her.

Mere fra FinansWatch

Instabank sagsøger Lunar efter droppet opkøb

Afblæsningen af Lunars opkøb af norske Instabank står nu til at udløse et søgsmål mod den danske fintechbank. ”Vi regner med, at næsten alle aktionærer vil være med,” siger adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs