FinansWatch

Soros-chef fortsat vild med dansk realkredit

George Soros, den kendte og berygtede valutaspekulant med de ungarske rødder, har tidligere udtalt sig positivt om det danske realkreditsystem. Nu er der igen opbakning fra den front her midt i nogle hårde uger for dansk realkredit.

Mens kreditvurderingsbureauerne er blevet mere negative omkring de danske realkreditobligationer og til udstedernes store frustration har stillet ekstra krav, er værdipapirerne stadig et hit i udlandet. Det skriver Bloomberg News.

Bloomberg News har talt med chefen for Absalon Project, et joint venture under investormogulen George Soros.

- Man køber danske realkreditobligationer hvis man vil have et minimum af risiko og et maksimum af likviditet. Det bør være let at finde nye købere til de danske realkreditobligationer i USA, hvor der er mange obligationshandlere der vil forstå præcist hvordan det danske marked fungerer, siger Alan Boyce til Bloomberg News.

De danske realkreditobligationer nyder stor agtelse i udlandet, da de som nogen af de eneste har givet et plus i år og gælden aldrig er blevet misligeholdt i dens 200 år lange historie. Selv ikke under statsbankerotten i 1813.

Jyske: Moody's kan ikke sende kurserne længere ned

Virksomhedernes sult efter realkreditlån har toppet

Realkredit: Udenlandske investorer har nok i én rating

ATP tror fortsat på dansk realkredit

Uro påvirker kampen for dansk realkredit

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs