FinansWatch

BRF og SEB præsenterer samarbejde

Fra 1. september skal SEB formidle kunder til BRFkredit. Det er særligt på erhvervsområdet, at den svenske bank skal skaffe realkreditkunder.

Det er kun særlig kreditværdige kunder, BRFkredit er interesserede i, oplyser selskabet i en meddelelse. SEB skal formidle kunder til BRFkredits satsningsområder inden for kontor- og forretningsudlejning samt privat boligudlejning.

”Vi har været igennem en konsolideringsfase oven på finanskrisen. Nu bevæger vi os ind i næste fase, som vi kalder ’forberedelse til vækst’. Aftalen med SEB om realkreditlån til særlig kreditværdige erhvervskunder passer perfekt med vores strategi om en rolig, kontrolleret og velkonsolideret vækst. Vi ser frem til samarbejdet med SEB,” udtaler direktør i BRFkredit, Carsten Tirsbæk Madsen i meddelelsen.

BRFkredit havde tidligere et formidlingssamarbejde med mæglerkæden EDC, som ophørte i februar i år. Siden har det været forventet, at realkreditinstituttet ville finde en ny formidlingspartner.

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs