FinansWatch

BRF og SEB præsenterer samarbejde

Fra 1. september skal SEB formidle kunder til BRFkredit. Det er særligt på erhvervsområdet, at den svenske bank skal skaffe realkreditkunder.

Det er kun særlig kreditværdige kunder, BRFkredit er interesserede i, oplyser selskabet i en meddelelse. SEB skal formidle kunder til BRFkredits satsningsområder inden for kontor- og forretningsudlejning samt privat boligudlejning.

”Vi har været igennem en konsolideringsfase oven på finanskrisen. Nu bevæger vi os ind i næste fase, som vi kalder ’forberedelse til vækst’. Aftalen med SEB om realkreditlån til særlig kreditværdige erhvervskunder passer perfekt med vores strategi om en rolig, kontrolleret og velkonsolideret vækst. Vi ser frem til samarbejdet med SEB,” udtaler direktør i BRFkredit, Carsten Tirsbæk Madsen i meddelelsen.

BRFkredit havde tidligere et formidlingssamarbejde med mæglerkæden EDC, som ophørte i februar i år. Siden har det været forventet, at realkreditinstituttet ville finde en ny formidlingspartner.

Mere fra FinansWatch

Dansk Handelsbanken-direktør stopper

Lars Moesgaard, adm. direktør i Handelsbanken Danmark, kommer ikke til at fortsætte i Jyske Bank, der 1. december officielt overtager den svenske banks danske forretning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs