FinansWatch

BRF er langsomt på vej tilbage på erhvervsområdet

Det nye samarbejde mellem SEB og BRFkredit er et led i strategien om langsomt at gøre sig gældende på erhvervskunder igen, siger underdirektør Kim Thomsen.

BRFkredit har været igennem en konsolideringsproces på området for erhvervskunder efter finanskrisen. Ændrede kapitalkrav fik realkreditinstituttet til at gennemgå sine engagementer og holde sig tilbage i forhold til nye kunder. Det ændrer sig med dagens aftale med SEB, fortæller underdirektør Kim Thomsen til Finanswatch.

”Jeg forventer, at vi får nogle gode, fælles kunder. Vi vil gerne gøre os gældende inden for kontor og butiksejendomme, og SEB vil gerne have realkredit som en del af pakkeløsningen, så der matcher vi hinanden godt,” siger Kim Thomsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs