FinansWatch

BRF: Folk drømmer om nyt tag – ikke realkredit

Den nye distributionsmodel i BRFKredit skal sikre tættere kontakt med kunderne. Efter bruddet med EDC skal flere, nye samarbejder give en bredere kontaktflade, siger privatkundedirektør.

Foto: Søren Svendsen

Det kunne se ud som om, at fundamentet i BRFKredits privatkundeafdeling blev revet væk, da distributionsaftalen med EDC-mæglerne blev opsagt ved årets begyndelse. Aftalen har været til gensidig glæde siden 1989, men fra udgangen af året står begge koncerner på egne ben.

”Vi mister en partner, der har en naturlig position på boligmarkedet. Men der er sket mange ting siden 1989, og en aftale indgået dengang er lavet i et helt andet perspektiv,” siger privatkundedirektør Tom Palving til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs