FinansWatch

Salling-direktør tæller nye kunder i hundreder

Flere hundrede nye kunder og en række uopfordrede ansøgninger er indtil videre resultatet af den nyåbnede Salling Bank-filial i Nykøbing.

En forrygende start. Sådan betegner direktør i Salling Bank, Peter Vinther Christensen, den første uge, efter Salling Bank åbnede en filial i Nykøbing i kølvandet på den krakkede Fjordbank Mors.

”Vi er blevet utrolig godt modtaget både af folk på gaden og forretningsdrivende. Vi har fået i hundredvis af henvendelser, og vi har haft folk til at arbejde om aftenen i filialen og i hovedkontoret for at følge med, så det har virkelig været en succes,” siger Peter Vinter Christensen.

Også nye kunder tælles i hundrede, og det er vel og mærke solide privatkunder.

Usikkerhed

”De folk, der kommer, kommer af egen fri vilje. Det er folk, der simpelthen flytter på grund af usikkerheden, og vi må sige, at de kunder, der kommer ind, er stærke privatkunder. Vi går ikke på kompromis med kreditvurderingen,” lyder det fra en tilfreds bankdirektør.

Banken havde ikke fra start et succeskriterium med den nye filial, blot at man ville være på banen fra begyndelsen, efter Fjordbank Mors' krak. I dag arbejder 5 til 7 mand i den nye filial, og de mange nye kunder betyder også, at banken skal ansætte flere.

Skriver jobannoncer

”Vi sidder og skriver på ansættelsesannoncen, for vi vil naturligvis ud og ansætte nogle flere,” siger Peter Vinther Christensen, der ikke vil præcisere, hvor mange det drejer sig om. Bankdirektøren har dog allerede modtaget flere uopfordrede ansøgninger.

Peter Vinther Christensen har ingen skrupler ved at hive kunder ud af en bank, der skal sælges af staten. De kunder, der kommer, er kommet frivilligt, lyder det fra direktøren.

”Vi er i den situation, at banken var krakket, da vi meldte os på banen, og vi lod være med at gøre noget, før det var et faktum, fordi vi ikke ville forstyrre Fjordbank Mors i deres bestræbelser på at se, om de kunne reddes,” siger han.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs