FinansWatch

En fjerdedel af Fjordbanken er solgt på mandag

Hvis alt går efter planen er alle filialer uden for Mors solgt fra lige efter weekenden, lyder det fra bankdirektør Visti Nielsen. Opdateret.

På mandag skulle alt andet en kerneforretningen på Mors gerne være solgt ud af skallen af Fjordbank Mors.

Tilbudsfristen på Mors udløber i dag kl. 16 for bud på bankens filialer på Fur, i Durup, Roslev og Glyngøre, og banken håber, i samarbejde med advokater fra Gorissen Federspiel og eksperter fra moderselskabet Finansiel Stabilitet, at kunne behandle buddene i løbet af weekenden.

Kruse: Vi ser positivt på en hurtig afklaring på Mors

Det oplyser Fjordbank Mors direktør, Visti Nielsen, der er sat ind i banken af Finansiel Stabiliet, til FinansWatch.

Salling Bank – der først med at åbne filial i Nykøbing Mors, i håbet om at høste Fjordbank-kunder – har netop offentliggjort, at man er blandt byderne.

Salling Bank afgiver bud på dele af Fjordbank Mors

Selve kerneforretningen – som Visti Nielsen anslår som mellem 70 og 75 pct. af hele banken – skal først sælges i løbet af august. Og bankdirektøren forventer ikke mange om buddet:

”Hvis salget af de fire filialer lykkes, så sidder vi tilbage med de to store afdelinger i Nykøbing, og en lille afdeling ti kilometer uden for byen,” siger Visti Nielsen og fortsætter:

”Det er min forventing, at de bliver udbudt til salg i august måned. Og så må vi se hvem der måtte byde – det er trods alt store afdelinger. Efter min vurdering er der ikke mere end en håndfuld relevante bydere. Men jeg tager naturligvis utroligt gerne fejl.”

Tidligere på ugen solgte Fjorbank Mors filialerne i Thisted og Struer fra, og selve den fredag, hvor banken gik under, fik man solgt filialen i Århus fra.

Salling Bank afgiver bud på dele af Fjordbank Mors

Kruse: Vi ser positivt på en hurtig afklaring på Mors

Salling-direktør tæller nye kunder i hundrede

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs