FinansWatch

Vestjysk Bank: De andre sladrer om os

Nyhedsbrevet Finans skriver, at Vestjysk Bank blev udsat for en sand smædekampagne fra konkurrerende banker i kølvandet af Fjordbank Mors' krak.

Ifølge Nyhedsbrevet Finans spredte ansatte i konkurrerende banker rygter som: "Har du hørt, at de ikke har fået løn", og "Kom over til os og arbejd i en sikker bank i stedet for at blive i Vestjysk Bank". Formålet skulle angiveligt være at kapre medarbejdere og kunder.

Vestjysk Banks HR-direktør Michael Thorup Madsen opfordrer til, at branchen holder sig for god til den slags.

"Nu gik det ud over os, men det kunne lige så godt være gået ud over nogle andre. Mit ærinde er at appellere til, at vi i banksektoren udviser et fælles ansvar for at højne sektorens image. Tilbage i begyndelsen af 1990'erne, hvor vi havde den sidste bankkrise, oplevede jeg ikke nær den samme aggressive adfærd virksomhederne imellem, som der tilsyneladende vinder frem nu," siger Michael Thorup Madsen.

Vestjysk Bank blev i mange medier omtalt som den næste krak-truede bank, da Fjordbank Mors gik ned. Michael Thorup Madsen medgiver, at banken har en funding-udfordring, men påpeger, at der ikke er problemer med driften.

Vestjysk hælder mod drastisk Plan B

Vestjysk Bank: Kun de store banker kan låne i udlandet

Vestjysk: Funding er eneste problem

Regnskab: Overskud i Vestjysk Bank

Vestjysk Bank forbereder salg af de bedste kunder

Storkunder er bekymrede for bankens fremtid

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs