FinansWatch

Sydbank: Valgår kan hæmme væksten

Sydbanks kunder er lidt tøvende i forhold til at sætte gang i initiativer, der kan sparke gang i væksten. Usikkerheden om valgresultatet i Danmark får mange til at tøve.

Foto: S¯LBECK CHRISTIAN KLINDT

Det forestående folketingsvalg, hvor vælgerne kan sende Helle Thorning Schmidt og hendes røde hold ind i regeringskontorerne, eller give Lars Løkke og co. fire år mere på Slotsholmen, fungerer som en vækstbremse i dansk økonomi.

Under alle omstændigheder skriver Sydbank følgende i sit regnskab, at forventningerne til 2011 tager afsæt i den centrale forudsætning, at dansk økonomi langsomt er ved at komme til kræfter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs